ΜΑΘΕΤΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ GROUPS

 

Τμήματα όλων των επιιπέδων. Όλοι οι καθηγητές μας είναι έμπειροι, πτυχιούχοι, κάτοχοι άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και πιστοποιημένοι από το Υπουργείο Παιδείας. Είμαστε οπαδοί της δια βίου μάθησης, οπότε παρακολουθούμε συνεχώς αναγνωρισμένα και εγκεκριμένα σεμινάρια διδακτικής και ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τάσεις και τα νέα δεδομένα στο χώρο της διδασκαλίας ξένων γλωσσών.

 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 

Τα ιδιαίτερα μαθήματα συνιστώνται σε περιπτώσεις όχι γενικής εκμάθησης ικανοτήτων, αλλά όπου υπάρχει συγκεκριμένο ζητούμενο (π.χ. κάποιο ιδιαίτερο πτυχίο ή βραχυπρόθεσμος στόχος), ή οι μαθητές είναι πιο ώριμοι και συνειδητοποιημένοι ως προς τις απαιτήσεις τους. Τότε, υπάρχουν πλεονεκτήματα, καθώς τα μαθήματα επικεντρώνονται μόνο στις συγκεκριμένες ικανότητες, με πολλαπλάσιο όφελος για τους μαθητές

-Αναπτυσσόμαστε και μεγαλώνουμε.

-Παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών.

-Στόχος μας είναι να δώσουμε στον κάθε μας μαθητή τη λύση που είναι καλύτερη για όλους.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας αλλά και των πολυμέσων που συνεχώς αναπτύσσονται, τα διαδικτυακά μαθήματα μπαίνουν ολοένα και περισσότερο στη ζωή μας. Εμείς διαθέτουμε την υποδομή και την τεχνογνωσία για την απρόσκοπτη μεταφορά του συνόλου της εκπαιδευτικής μας εμπειρίας σε διαδικτυακό πλαίσιο, σε συνεργασία με τις πιο γνωστές πλατφόρμες παροχής εκπαιδευτικού υλικού και εξ' αποστάσεως συναντήσεων, αλλά και με υλικό που δημιουργούμε εμείς.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

 

Υπάρχουν πολλά πιστοποιητικά γλωσσομάθειας στην αγορά.

Όλα τα πιστοποιητικά για τα οποία προετοιμάζουμε τους μαθητές μας είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ στην Ελλάδα από το ΑΣΕΠ αλλά και στην Ευρώπη, ισχύουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και  μοριοδοτούν κανονικά σε όλες τις προκηύξεις.

Η επιλογή ενός πιστοποιητικού εξαρτάται από τις ιδιαίτερες γλωσσικές ικανότητες των υποψηφίων, από τα χαρακτηριστικά του πιστοποιητικού και από εξωτερικές συνθήκες όπως η πίεση χρόνου (ειδικά για προκηρύξεις του Δημοσίου).